Onze agenda

Op deze pagina staan al onze evenementen die wij organiseren. U kunt zich online inschrijven zodat u zeker bent dat er plaats voor u is.

Corona

Nu de corona maatregelen wat versoepeld zijn is het voor ons ook weer mogelijk om bijeenkomsten te organiseren. Natuurlijk houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM. Het nadeel hiervan is dat er maar een beperkte aantal plaatsen beschikbaar zijn bij onze bijeenkomsten. Verder is het van belang dat wij over u NAW gegevens beschikken zodat er bij een eventuele besmetting een contactonderzoek opgestart kan worden.

Tevens zorgen wij voor de benodigde voorzorgsmaatregelen op locatie zodat een veilige bijeenkomst gegarandeerd kan worden.

Heeft u last van:

  • Hoesten
  • Verkoudheid
  • Benauwdheid
  • Koorts

Dan verzoeken wij u om thuis te blijven en, indien u zichzelf reeds had aangemeld af te melden.

Aanmelden voor een bijeenkomst

Om verzekerd te zijn dat er plaats voor u is op een bijeenkomst vragen wij u om uzelf via onze agenda aan te melden. Dit kan gemakkelijk door op de datum te klikken van de bijeenkomst waar u naartoe zou willen, het aantal personen in te vullen en op “Ga verder” te klikken. Hierna vult u uw voornaam, achternaam, e-mailadres en uw telefoonnummer in en klikt u op bevestigen. U ontvangt dan een bevestiging van uw reservering.