De NAH-mantelzorgers/partners bij u in de buurt

Uit veiligheidsoverwegingen zijn de e-mailadressen niet aanklikbaar. Wel kunt u het e-mailadres selecteren, kopiƫren en in uw e-mailbericht plakken.

Totaal aantal gevonden records: 9, toon 10 per pagina
VoornaamPostcodeWoonplaatsInformatieHobbies
Baukje Marijke 3232 AP Brielle Kunst/Knutselen, Wandelen
Linda 3221 XW Hellevoetsluis
Monique 3225XC Hellevoetsluis Ik zoek andere NAH Mantelzorgers in Hellevoetsluis
Inge 3325TG Hellevoetsluis
Anja 3235LE Rockanje Mijn moeder van 80 heeft een beroerte gehad op 15 mei, sinds een week is ze weer thuis waar mijn vader is om haar te helpen, maar die is wat dovig en mijn moeder praat slecht, dus weinig tot geen communicatie behalve als wil je een boterham en wat wil je erop. enz. Mijn vader (86) is tijdens het verblijf van mijn moeder in de 4 ambachten gevallen en had een scheurtje in zijn heup en is nu angstig om te vallen, loopt nog steeds met een rollator. En draagt nu de dagelijkse zorg thuis. Er komt maar 1,5 iemand via de gemeente schoonmaken, maar red in die tijd niet om het huis schoon te krijgen. Dus de rest komt op mij neer. Er is ook een grote tuin. Mijn moeder was nog erg zelfstandig, technisch, praktisch en commumicatief en de spil in huis. Nu weet ze niet meer hoe apparaten werken, kan geen kruiswoorpuzzels meer maken, kan niet meer dingen opzoeken op de computer, enz. en kijkt nu dan maar veel naar de tv. Ik heb geen begeleiding als dochter hoe ik mijn moeder kan helpen om te bezien wat er nog over is en hoe ze bij de info komt die nog opgeslagen ligt in haar hersens. De huisarts van mijn moeder hoord mijn verhaal aan en zegt dan dat zal idd wel moeilijk voor je zijn en daar blijft de praktische hulp dan ook bij. Heb ook geen ondersteuning gekregen van de 4 ambachten of leidraad waar ik op moet letten of wat ik kan doen. Mijn vader houd nu in de gaten of ze haar medicijnen inneemt maar ze weigert steevast iedere hulp. Ik heb het nu toch voor elkaar dat ze toch de fysio en logopediste wil gaan bezoeken, maar zou zo graag nog meer willen aanbieden, binnen het 1e jaar om zoveel mogelijk herstel bij mijn moeder te kunnen bewerkstelligen. Mijn moeder heeft een beroerte gekregen na een hersenopeatie ( aneurisma) om een beroerte te vookomen, maar in de uitslaapkamer toch een beroerte gehad en met mij van tevoren dus goed doorgesproken wat ze wilde als ze toch een beroerte zou krijgen. Ik voel en ben door mijn moeder dus belast met haar herstel en welzijn. Wat ik ook met alle liefde wil doen, maar er komt nu dus erg veel op mij af, waar ik wel mee omga maar ik ben geen therapeut. Graag zou ik advies willen hebben wie ik kan benaderen of waar ik terecht kan met praktische adviezen. Of iemand spreken die dezelfde weg al heeft afgelegd en ervaring heeft en/of tips. Met vriendelijke groet, Anja Help. Tuinieren
Jolanda 3201XJ 449 Spijkenisse
Elly 3204 bx Spijkenisse
Rob 3205 VH Spijkenisse
Jeanet 3207da Spijkenisse Ik ben mantelzorger voor mijn man. Ik wil graag weten wat er voor mantelzorgers en mensen met cva , zoals mijn man voor steunpunten zijn.